scroll
Isoltube bvba
BE 0655.736.232
Nijverheidsstraat 46D
2260 Oevel

Wij zijn rasechte ondernemers, flexibele en positief ingestelde go getters en problem solvers die onze voldoening halen uit optimale resultaten en tevreden klanten.

Wij onderscheiden ons door rendement:
wij leggen 2500 à 3000 vierkante meter
vloerverwarming per week. Voor ons kiezen, is kiezen voor kwaliteit, snelheid en efficiëntie.
‘We fit your floor heating, only better’
is dan ook ons motto.

Wij beschikken over gespecialiseerd materiaal en een ruime expertise. Bovendien is een persoonlijke aanpak op maat helemaal ons ding.

Wij bieden verschillende types vloerverwarming aan zoals enkel-lagige en meer-lagige leidingen.

De eerste soort is budgettair voordelig, de laatste flexibeler te plaatsen en een betere warmtegeleider. Ook plaatsen wij wandverwarming en bieden wij vloerkoeling aan die zes tot acht (!) graden temperatuurverschil kan opleveren in jouw ruimte.

Bovendien zijn wij een expert in betonkernactivatie (BKA) waarbij de verwarming en/of koeling rechtstreeks in de betonvloer wordt geplaatst.

Terwijl er vroeger meer eigenhandig gebricoleerd werd, stappen steeds meer klanten over naar een professionele plaatsing.

Om maximaal rendement te bekomen, is het belangrijk om vloerverwarming te plaatsen volgens de regels van de kunst. Zo moeten de afstanden tussen de verwarmingsbuizen evenredig gelegd worden om een ideale warmteverdeling te bekomen. Zo verkrijg je een aangenamere warmte.

Steeds meer projectontwikkelaars werken met vloerverwarming in appartementsgebouwen om de binnenruimte optimaal te benutten. Feeling good, good, good!

Wij voorzagen de Proximus-toren in Gent van betonkernactivatie, zijn trots op onze realisaties bij het woonzorgcentrum in Ternat en Laakdal en verzorgden reeds uiteenlopende projecten zoals kerken, kloosters, appartementsgebouwen, kinderdagverblijven en scholen.

Wij focussen ons op B2B-klanten waaronder hoofdzakelijk sanitaire bedrijven, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Ben jij de volgende?

Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan, want niets is zaliger dan een verwarmde vloer, toch?